miércoles, 20 de abril de 2016

SETMANA CULTURAL I LITERÀRIA

A l'atenció de les famílies:

La C.A.L. (Comissió d'Animació Lectora) els comunica que del 25 al 29 d'abril es celebrarà la Setmana Cultural i Literària que enguany porta per títol "La setmana dels Contes". Al llarg d'aquesta setmana, els seus fills i filles complementaran les classes amb altres activitats que els hem programat amb la finalitat de promoure i fomentar la lectura.

Algunes de les activitats són: Animacions lectores dels llibres llegits a classe: lectura de biografies d'alguns escriptors de contes; teatre en anglès; representacions teatrals, de titelles o lectures dramatizades de contes entre alumnes de diverses classes i dues obres de teatre representades pels alumnes de l'IES de Torís, per als alumnes del col·legi.

Aprofitem també per a recordar-los que del 20 d'abril al 1 de maig, al Jardí de Vivers de València es celebra la 51 Fira del Llibre, on hi ha moltes activitats gratuïtes programades al voltant de la lectura. Poden trobar més informació a la web: www.firallibre.com.

Així com també comuniquem que l'Ajuntament de Turís organitza la I Fireta del Llibre, els divendres 22 i 29 d'abril, on hi hauran activitats per fomentar la lectura per als xiquets/es.

Salutacions dels membres de la Comissió d'Animació Lectora.

___________________________________________________________________________________

SETMANA CULTURAL Y LITERARIA

A la atención de las familias:

La C.A.L. (Comisión de Animación Lectora) les comunica que del 25 al 29 de abril se celebrará la Semana Cultural y Literaria, que este año lleva por título "La Semana de los Cuentos". A lo largo de esta semana, sus hijos/as complementaran las clases con otras actividades que les hemos programado con la finalidad de promover y fomentar la lectura.

Algunas de las actividades son: Animaciones lectoras de los libros leidos en clase; lectura de biografías de algunos escritores de cuentos; teatro en inglés; representaciones teatrales, de marionetas o lecturas dramatizadas de cuentos entre alumnos de diversas clases y dos obras de teatro representadas por los alumnos/as del IES de Turís, para los alumnos del colegio.

Aprovechamos también para recordarles que del 20 de abril al 1 de mayo, en el Jardín de Viveros de Valencia, se celebrará la 51 Feria del Libro, donde habrán muchas actividades gratuitas programadas sobre la lectura. Pueden encontrar más información en la web: www.firallibre.com.

También comunicamos que el Ayuntamiento de Turís organiza la I Fireta del Llibre, los viernes 22 y 29 de abril, donde habrán diferentes actividades para fomentar la lectura para los niños/as.

Saludos de los miembros de la Comisión de Animación Lectora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario