lunes, 6 de junio de 2016

SOPAR DE CONVIVÈNCIA

A l'atenció de les famílies:

El motiu del present és informar-vos de que el proper divendres 17 de juny celebrarem com tots els anys el "Sopar de convivència", organitzat per la comissió de convivència del Consell Escolar junt amb l'AMPA. El sopar tindrà lloc a partir de les 21:30 h. a la plaçca Vicent Ribes.

En la seua organització es conta amb la col.laboració de l'Ajuntament de Turís, facilitant-nos el mobiliari, l'espai i finançant l'espectacle per els menuts; així com també de l'empresa que subministra el menjador escolar, Serunion, donant els gelats.

La venda de tiquets es realitzarà el dilluns 6 de juny i el dimarts 7 de juny de 9 a 9:30 h., i de 13 a 13:30 h., a l'edifici de dalt.

Salutacions
El Director.

_____________________________________________________________________________

CENA DE CONVIVENCIA

A la atención de las familias:

El motivo de la presente es informarles de que el próximo viernes 17 de junio celebraremos como todos los años la "Cena de convivencia", organizada por la comisión de convivencia del Consejo Escolar junto con el AMPA. La cena tendrá lugar a partir de las 21:30 h. en la plaza Vicent Ribes.

En su organización se cuenta con la colaboración del Ayuntamiento de Turís, facilitándonos el mobiliario, el espacio y financiando el espectáculo para los menores; así como también de la empresa que suministra el comedor escolar, Serunion, dando los helados.

La venta de tikets se realizará el lunes 6 de junio y el martes 7 de junio de 9 a 9:30 h., y de 13 a 13:30 h, en el edificio de arriba.

Saludos
El Director.

No hay comentarios:

Publicar un comentario