miércoles, 24 de febrero de 2016

ESMORZAR SOLIDARI

A l'atenció de les famílies:

Dins del nostre projecte educatiu de centre, destaquen la importància del treball de valors com: El respecte, la democràcia, la tolerància, l'empatía, la igualtat, la solidaritat,...

Per tant, seguint en aquesta línia de treball, el col·legi torna a celebrar el proper divendres 26 de febrer, l'Esmorzar Solidari.

Consisteix en "comprar" l'esmorzar a l'escola amb l'aportació mínima d'1 €. Per tant, aquest dia, els seus fills/es no hauran de dur l'esmorzar de casa, ja que l'arreplegaran al col·legi. L'esmorzar consistirà en un entrepà i una pesa de fruita.

Les entitats que col.laboren en l'escola donant l'esmorzar són: SERUNION (Empresa del menjador), donant l'entrepà; i LA TURISANA, donant la fruita.

Els diners receptats aniran a parar a l'ONG "CÀRITAS". El gran repte és aconseguir la màxima col·laboració de tots/es per tal de fomentar la solidaritat i col·laboració amb el més desfavorits.

Salutacions.
L'Equip Directiu.

__________________________________________________________________________________

ALMUERZO SOLIDARIO

A la atención de las familias:

Dento de nuestro proyecto educativo de centro, destaca la importancia del trabajo de valores como: el respeto, la democracia, la tolerancia, la empatía, la igualdad, la solidaridad,...

Por tanto, siguiendo esta línea de trabajo, el colegio vuelve a celebrar el próximo viernes 26 de febrero, el Almuerzo Solidario.

Consiste en "comprar" el almuerzo en la escuela con la aportación mínima de 1 €. Por tanto, este dia, sus hijos/as no habrán de traer el almuerzo de casa, ya que lo recogerán en el colegio. El almuerzo consistirá en un bocadillo y una pieza de fruta.

Las entidades que colaboran en la escuela dando el almuerzo son: SERUNION (Empresa del comedor), dando el bocadillo; y LA TURISANA, dando la fruta.

El dinero recaudado irá a parar a la ONG "CÁRITAS". El gran reto es conseguir la máxima colaboración de todos/as, con tal de fomentar la solidaridad y colaboración con los más desfavorecidos.

Saludos.
El Equipo Directivo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario